Κρέμα Προσώπου Εντατικής Απολέπισης και Διόρθωσης Ατελειών AHA SIXERS

31,00

Κρέμα Προσώπου Εντατικής Απολέπισης και Διόρθωσης Ατελειών, 40ml
Πρωτοποριακή κρέμα εξαπλών δράσεων που αλλάζει θεαματικά την όψη και την υφή του δέρματος μειώνοντας ορατά τα σπυράκια, τα σημάδια, τις oυλές και τους διεσταλμένους πόρους αποτρέποντας την επανεμφάνιση τους.

Περιγραφή

Τί να περιμένετε: Η ονειρεμένη ομάδα οξέων που περιέχεται στο Aha Sixers και αποτελείται από γλυκολικό, αζελαϊκό και σαλικυλικό οξύ δουλεύουν εξαιρετικά μαζί για να αφαιρέσουν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, τις κηλίδες, τα μαύρα στίγματα και τις ατέλειες, αποκαλύπτοντας ένα πεντακάθαρο, ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα. Η υψηλής τεχνολογίας φόρμουλα της Aha Sixers ενισχύεται με το πρωτοποριακό FMLT SeboCure™,  ένα πολυλειτουργικό σύμπλεγμα εκχυλισμάτων ρίζας άγριου γιαμ και γλυκόριζας, ισοφλαβόνες σόγιας, νιασιναμίδη, βιταμίνη Β6 και κεραμίδια, το οποίο σύμφωνα με έρευνες μειώνει μέχρι και 40% την ακμή*. Η Aha Sixers απορροφάται άμεσα, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και προσφέρει αποτελεσματική χημική απολέπιση χωρίς παρενέργειες, ερεθισμούς και αφυδάτωση.

* Ιn vivo έρευνα έδειξε έως και 40% μείωση της ακμής και των φλεγμονών μετά από 4 εβδομάδες χρήσης.

Τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζετε: Το κλειδί για ένα υγιές δέρμα και κατ’επέκταση για την άμεση απορρόφηση και διείσδυση όλων των ενεργών συστατικών απ’ αυτό, προϋποθέτει ότι το ph του δέρματος βρίσκεται σε ισορροπία. Για το λόγο αυτό η Aha Sixers σχεδιάζεται με pH φιλικό προς την επιδερμίδα και διαθέτει ανάλαφρη – μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα.

ΧΩΡΙΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗ / ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ

Προτεινόμενες οδηγίες χρήσης: Ζεστάνετε μια ποσότητα (σε μέγεθος μπιζελιού ή μικρότερη) στις παλάμες των χεριών σας και εφαρμόστε πρωί και βράδυ σε καθαρό, στεγνό δέρμα με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Για εξωτερική χρήση μόνο.  Εφαρμόστε το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες.

Sunburn Alert: This product contains alpha hydroxy acid (AHA) that may increase your skin’s sensitivity to the sun and particularly the possibility of sunburn. Use a sunscreen, wear protective clothing, and limit sun exposure while using this product and for a week afterwards. 

Skin Shaker recipes: 

  • Για ρύθμιση λιπαρότητας και καταπολέμηση ακμής: Δημιουργήστε το δικό σας εξατομικευμένο Skin Shaker αναμειγνύοντας 3 σταγόνες απο το Acid Bomb με 1 pump Fight Acne Treatment Gel και 1 σταγόνα απο το New Life Serum. Ολοκληρώστε τη θεραπεία με την Aha Sixers.
  • •Για λείανση, σύσφιξη και διόρθωση ατελειών (ώριμες επιδερμίδες με ατέλειες και σπυράκια): Δημιουργήστε το δικό σας εξατομικευμένο Skin Shaker αναμειγνύοντας 2 σταγόνες απο το Acid Bomb με 1 σταγόνα απο το Superlift Serum. Ολοκληρώστε τη θεραπεία με την Aha Sixers.
  • •Για βαθιά ενυδάτωση και διόρθωση ατελειών (ξηρές – αφυδατωμένες επιδερμίδες με ατέλειες): Δημιουργήστε το δικό σας εξατομικευμένο Skin Shaker αναμειγνύοντας 2 σταγόνες απο το Acid Bomb με 2 σταγόνες απο την Electrolyte Ghost Mask. Aφήστε το προϊόν για όλο το βράδυ και ξεπλύνετε το πρωί. Ολοκληρώστε τη θεραπεία το πρωί με την Aha Sixers.

Βασικά συστατικά:

  • Γλυκολικό οξύ: Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος και αποκαλύπτει τα νεότερα, φωτεινότερα στρώματα από τις κατώτερες στοιβάδες. Ενεργοποιεί τη παραγωγή κολλαγόνου, ομαλοποιεί το ανάγλυφο της επιδερμίδας και βελτιώνει τον τόνο του δέρματος, προσφέροντας σφριγηλότητα και ελαχιστοποιώντας τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
  • Αζελαϊκό οξύ: Έχει αντιβακτηριδιακή, κερατολυτική κι αντιφλεγμονώδη δράση, βοηθά το δέρμα να ανανεωθεί πιο γρήγορα και συνεπώς μειώνει τα σπυράκια και τις φλεγμονές. Παράλληλα σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν την ακμή και ροδόχρου ακμή. 
  • Σαλικυλικό οξύ: Μειώνει τη παραγωγή σμήγματος καθαρίζοντας τους πόρους και καταπολεμά άμεσα τα σπυράκια και την ακμή.
  • FMLT SeboCure: Δρα ως φυσικός παράγοντας ελέγχου της παραγωγής σμήγματος (υπεύθυνο για την ακμή) , προσδίδει λάμψη και μειώνει τους διεσταλμένους πόρους. Αποτρέπει το σχηματισμό νέων βλαβών στην ακμή (η in vivo έρευνα έδειξε έως και 40% μείωση των σπυριών και των φλεγμονών μετά από 4 εβδομάδες χρήσης), επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης και αναγέννησης των κυττάρων, μειώνοντας τον κίνδυνο μόνιμης βλάβης του δέρματος.

Λίστα συστατικών: Aqua, Dicaprylyl Ether, Azelaic Acid, Propanediol, Glycolic Acid, Glycerin, Alcohol Denat, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol (and) Ceteareth-20, Glyceryl Stearate (and) PEG-100 Stearate, Glycerin (and) Backhousia Citriodora Leaf Extract, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer (and) Polysorbate 60 (and) Sorbitan Isostearate, Salicylic Acid, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Silica, Phenoxyethanol, Parfum, Fragrance, 1,2-Hexanediol, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamaldehyde, d-Limonene, Linalool, 3-methyl-4-(2,6,6-trimethyl-2-cyclohexen-1-yl)-3-buten-2-one (alpha-iso-methyl ionone), Geraniol, Hydroxy citronellal, Coumarin, Benzyl benzoate, Citral, Benzyl cinnamate, Cinnamyl alcohol, Anisyl alcohol, Benzyl alcohol, Farnesol, Isoeugenol.